Over mij

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen.

Ik ben Anja van Loon. 

Ik ben de eigenaresse van Lichtbalans.

Moeder van mijn geweldige dochter Isis, hondenmoeder van Pixy en partner van Jeroen.

Samen met mijn gezin woon ik in Asten.

Mijn verhaal

Hoi ik ben Anja.

Vroeger liep ik voor mijn hooggevoeligheid weg en verstopte ik me achter een masker. Om er maar bij te horen en niet te hoeven voelen. Na heel veel verschillende baantjes, omzwervingen, opleidingen en avonturen verder ben ik er nu achter dat dit juist mijn kracht is. Van ateliers, naar detailhandel, naar juf, naar ontwerpster, nu op weg om mensen, kinderen en dieren te coachen. Dat ik daar andere mensen mee mag helpen en ondersteuning kan geven. Ik ben er klaar voor om al mijn opgedane kennis in praktijk te gaan brengen. Door een stukje mee te lopen op jou pad, kijken we samen hoe je weer in balans kunt komen.

 

Wat kan  ik voor je betekenen? 

Ik kan je van je lichamelijke blokkades en pijntjes verlossen, je DNA opschonen en nieuwe verbindingen maken. Verder kan ik ook poorten en vortexen zien en soms ook overleden familieleden of situaties. Familielijnen kan ik voor je opschonen, angsten weghalen en integreren zodat je hier in je dagelijkse leven geen hinder meer van ondervindt. En nog veel meer.

 

Door mijn opgedane kennis nu een rugak vol met tools om je te helpen je weer helemaal jezelf te laten zijn en je weer fit, vitaal en vrolijk te voelen. Zodat je vol energie een nieuwe dag tegemoet kunt treden. Mijn Missie

Door met energie te werken en te coachen op een manier die bij jou past. Ik heb heel veel tools in mijn rugzak vergaard, waarbij we samen opzoek gaan naar de manier en coaching stijl die bij jou past. Dit kan zijn bij mij in de praktijk, in een huiselijke sfeer. Of op afstand in je eigen veilige omgeving. Je weer in balans brengen. Zodat ook jij je licht weer kan laten schijnen. Dat is mijn missie.


Mijn Passie

Wat is het fijn om een stukje met je mee te mogen lopen op jouw pad. Je een handreiking te bieden en je te zien groeien. Waarbij we snel en effectief tot de kern komen. Waardoor jij steeds meer in balans komt en zo je licht opnieuw kan laten schijnen.


Mijn Kwaliteiten

Betrouwbaar

Integer

Authentiek

Betrokken

Empathisch

Mediamiek

Helder voelend

Helder wetend

Creatief


Integer

Betrouwbaar en oprecht zijn 2 kernwoorden die bij mij passen. Hopelijk voel je je hierdoor op je gemak bij mij. Waardoor je vrij je verhaal kunt vertellen. En we samen op zoek kunnen naar de kern. Zodat we via de kern tot een oplossing kunnen komen voor je klachten.


Authentiek

Doordat ik in het verleden diverse opleidingen en cursussen heb gevolgt is mijn rugzak aardig gevult. Waardoor ik nu heel veel verschillende tools in handen heb om jou op een authentieke manier te kunnen coachen en behandelen. Het "Anja sausje" maakt het authentiek


Betrokken

Een betrokken therapeut is volgens mij iemand die met je meeleeft, mee denkt, maar heel belangrijk ook mee voelt. Vooral dat laatste begint vaak al voordat je in de praktijk aanwezig bent. De energie doet dan al zijn werk.

Door echt verbinding met je te maken van hart tot hart. Hoop ik dat je je zo op je gemak kunt voelen zodat we met gemak tot de kern kunnen komen om snel en mild tot de oplossing van je klachten kunnen komen.


Empathisch

Door me in te leven in wat jij voelt, denkt, hoort, zegt. Krijg ik duidelijk wat jij nodig hebt en kan er verandering tot stand komen.


Mediamiek

Vaak krijg ik vooraf aan een sessie al "dingen" door. Dit kan zijn door een gevoel, een beeld, of door een weten. Door me in de energie af te stemmen op dit gevoel, beeld of weten komt er nog meer informatie door die waardevol is voor de sessie.Dit zeggen klanten

* Ik zou het daarom zeker aanraden om een bezoekje aan Anja te nemen, al helemaal als je alles al geprobeerd hebt. Wellicht dat dit ook voor jou de oplossing gaat zijn.

Danique

 

*Anja van Loon is een geweldige therapeut waar ik veel vertrouwen in heb.

Ze is vakkundig, zeer intuïtief en ook fijn in de omgang! 

Ik kan Anja daarom van harte aanbevelen!

Jeroen v S

     

*Hoi Anja, je bent een hele zuivere, deskundige, betrouwbare therapeute en een heel fijn, lief mooi mens! Dank je wel voor alles! Ik kom snel nog een keer langs.

Carl

 

*Wat is Anja fantastisch. Ik gebruik haar heldervoelendheid als klankbord.

Het gevoel van opluchting en de flow van gebeurtenissen die daarna ontstaan zijn magisch!!!!!

Rica