De Behandelingen

NEI sessie

NEI is de afkorting van neuro- emotionele integratie. 


Ankh en kosmische schijf

Het woord ankh betekent levenskracht. De Ankh is een krachtig instrument van healing. Ook bekend als sleutel van het leven. De ankh staat ook voor regeneratie, hergroei, vernieuwing en balans.


Healing

Soms is een healing een mooie behandeling als je maar niet tot de kern kunt komen of als er in de energie meer mag gebeuren. Of als de afstand een probleem is. Deze behandeling werkt namelijk op afstand net zo goed. 


Auralifters en entiteiten

We leven momenteel in een erg uitdagende tijd op Aarde waarin alles in een rap tempo verandert. Dit alles zorgt er voor dat er soms zwakke plekken in onze aura komen. Waardoor je energie lager wordt en de auralifters aan ons blijven kleven.


Huizen reinigen

Soms kun je in je huis ook last hebben van zware energie. Je reageert boos op elkaar of je slaapt slecht. Misschien is er dan wel sprake van een waterader, aardstraal, zware energie of een andere energetische verstoring waardoor dit getriggerd word.


Access Bars ®

Access bars is een energetisch lichaams proces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de hectische maatschappij waarin we tegenwoordig leven is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.


Access Body process ® Mtvss

MTVSS Access Body process is een energetische behandeling vanuit de Access Consciousness, gefocust op het lichaam. Vanuit deze methode zijn er wel meer dan 70 verschillende hands-on processendie aan jou en je lijf kunnen bijdragen. Het is een zeer ontspannende ervaring.