Access Bars®


Wat zijn Access Bars®?

 

 

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die als ze zachtjes worden aangeraakt, een positieve verandering in de hersenen stimuleren en die de elektromagnetische bestanddelen van stress, gedachten en emoties defragmenteren. Deze zachte, vriendelijke, niet invasieve techniek, werkt op het loslaten van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam en helpt om meer gemak te creëren in alle verschillende gebieden van het leven.

 

Access Bars wat is dat?

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen. In het Engels vertaald zijn dat Bars. De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.

 

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen.

 

 

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

 

Lijkt me heerlijk!


Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

Voel je welkom.

Access Body Process®


Het lichaamsproces MTVSS  is een methode waarbij de handen zacht geplaatst worden op het lichaam. Dit lichaamsproces ontspant heel diep en creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

 

De locatie van de handen is afhankelijk van de plaats waar het lichaam vraagt om geheeld te worden. Tijdens dit proces zorgen we ervoor dat 26 specifieke energieën op elke plaats van aanraking geactiveerd worden.

 

Daardoor kan het lichaam op deze plaatsen al haar lading ooit opgeslagen door opgelegde en aangenomen standpunten loslaten.

 

"YOUR BODY IS TALKING ALL THE TIME, ARE YOU LISTENING TO ITS WHISPERS ?"

 

Je lichaam heeft zich op zoveel verschillende manieren energetisch afgesloten en heeft energie vastgezet waardoor we letterlijk en figuurlijk vastlopen. MTVSS zal echt heel wat moeilijkheden dat je lichaam ondervindt en opgestapeld heeft door de jaren heen, opruimen.

 

MTVSS is het lichaamsproces dat vaak de 'aangewezen tool' is voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert.

 

Het kan een groot effect hebben op het immuunsysteem, vooral wanneer het wordt toegepast op alle gewrichten.

 

Regelmatig toegepast brengt het verandering bij ernstige ongemakken. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet meer mogelijk is.

 

Dit programma werkt krachtig bij:

 

het versterken en stimuleren van het immuunsysteem

het opheffen van de programmeringen die de blauwdruk van ons lichaam heeft verstoord

het geven van een algehele lichaamsbehandeling om ontspanning te verkrijgen. Je lichaam voelt soepeler aan.

het optimaal laten functioneren van ons lichaam tijdens workouts of bij krachtinspanningen. Gebruik MTVSS tijdens het sporten en krijg hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, in slechts 20 minuten.

sportblessures, overbelasting, hernia, enz.

het geven van een gerichte onderhoudsbeurt om meer gemak te bieden daar waar ons lichaam het moeilijk heeft om optimaal te functioneren. MTVSS kan je toepassen op:

het metabolisme en de stofwisselingssnelheid van de cellen

het ademhalingsstelsel

het elektrisch systeem van het lichaam

het centraal zenuwstelsel

het spijsverteringsstelsel

de ingewanden

de huid

het skelet

het lymfeklierstelsel

het hormoonklierstelsel 

het voortplantingsstelsel  

Vooral bij het opheffen van letsel, is het mogelijk dat de persoon het trauma ervaart, omdat het lichaam de aangedane schade opheft. Ben je bereid dit ongemak te ervaren, dan kunnen de resultaten overweldigend zijn, wat meer gemak en heling geeft, die jaren van conventionele behandelingen niet hebben kunnen bieden.

 

Volgens Gary M. Douglas, de grondlegger van Access Consciousness, heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid teweeg gebracht na 10 à 20 sessies, liggend aan de ernst van de klachten. MTVSS haalt de blokkade weg en is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het 'Zijn' zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

 

WAT KAN HET BODY PROCESS MTVSS BETEKENEN VOOR JOU EN JOUW LICHAAM ?

 

 

WIL OOK JIJ DIT ERVAREN ?

Contact

Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

Voel je welkom.

Dit is wat klanten na een access bars of body process zeggen:

* Wauw mama, mijn hoofd is nog nooit zo rustig geweest.

Wil je dit morgen weer doen.

Isis