Ankh en kosmische schijf

 

Het woord ankh betekent levenskracht. De Ankh is een krachtig instrument van healing. Ook bekend als sleutel van het leven. De ankh staat ook voor regeneratie, hergroei, vernieuwing en balans.

Ankh

Het woord ankh betekent levenskracht. Alhoewel we de ankh voornamelijk als een Egyptisch symbool kennen, komt deze ook al in eerdere tijdperken voor zoals Atlantis en Lemurïe. 

 

De Ankh is een krachtig instrument van healing. Ook bekend als sleutel van het leven. De ankh is een versterker van de energie en werkt als een antenne. De ankh staat ook voor regeneratie, hergroei, vernieuwing en balans. 

De ankh helpt om je mentale, emotionele, fysieke, en spirituele healing naar een hogere trilling te brengen.

 

De ankh is een krachtig instrument voor de behandeling van psychische en lichamelijke klachten.

 

Kosmische schijf

De kosmische schijf is echt een krachtpatser. Met deze schijf kan ik karmische verbindingen en verbindingen met andere levens losmaken en transformeren.

De behandeling

Tijdens een behandeling met de ankh en kosmische schijf lig je ontspannen op de behandeltafel.

 

Tijdens de behandeling is het fijn om loszittende, makkelijk kleding te dragen.

 

Tijdens een behandeling brengen we de stoorzenders in het lichaam in beeld. Zodat we de ooraak en de onverklaarbare klachten weg kunnen nemen.

 

Verder schonen we de chakra's op en ontdoen deze van balast. Zo komt de energie weer in balans. En komt er meer balans tussen Yin en Yang.

 

Ook schonen we de karma lijnen op van belemmerende emoties. Dit doen we aan vaders en moeders kant. Zo worden de vrouwelijke energieen en de mannelijke energieen opgelost en opgeschoond. Zodat jijzelf maar ook onze kinderen deze ballast niet meer mee hoeven te dragen.

Zo schoon ik ook gelijk je familielijnen op zodat jij en je familie zonder alle ballast verder kunnen.

 

Tijdens 1 sessie kunnen de familielijnen van vaders en moeders kant opgeschoont worden.

 

In een volgende sessie kan dan de familielijnen van de vrouwen aan vaders kant op geschoond worden en de mannen aan moeders kant.

 

 

 


Ja, dit wil ik

Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

 

Voel je welkom.

Dit is wat klanten van een ankh en kosmische schijf sessie vinden

* Het is heel bijzonder om te mogen ervaren wat een behandeling teweegbrengt! Anja ontvangt je gastvrij en open en stelt je op je gemak, waardoor je het vertrouwen hebt dat je in goede handen bent. Ze luistert aandachtig en gaat dan aan de slag. Ik merkte direct wat voor positieve verandering in energie ze geeft. Het gaf verlichting in mijn angst en boosheid en ze hielp me om dit om te zetten in een positieve blijvende verandering door met krachtige affirmaties te werken. Na de behandeling werkt dit dus ook nog even door. Ik ben erg tevreden met haar behandelingen en ben ook al met mijn kinderen bij haar geweest. Als je een positieve verandering in je leven wilt en van je klachten af wilt komen dan zou ik zeker naar Anja gaan!

Karin

 

*Wat is Anja fantastisch. Ik gebruik haar heldervoelendheid als klankbord. Voor als ik een beslissing moet nemen en niet meer weet of het nu mijn hoofd is of mijn hart dat spreekt! Ze beheerst de kunst om het web van (oude) energieën bloot te leggen en daarna te neutraliseren. Waardoor alles weer gaat stromen in mezelf en mijn omgeving. Het gevoel van opluchting en de flow van gebeurtenissen die daarna ontstaan zijn magisch!!!!!

Rica