Healing

Een healing is een behandeling met mijn handen, kristallen en de energie.

Healing

Bij deze behandeling kijk ik waar de energie geblokkeerd word en deze niet zo goed doorstroomt. Daarnaast creeer ik eerst een veld waarbij de energie precies afgestemd is op jouw hoogste goed. Zodat jij met gemak los kunt laten en precies dat mag ontvangen wat je weer in je kracht zet en wat je op dat specifieke moment nodig hebt om weer in balans te komen. Zodat ook jij je licht weer kunt laten schijnen.

Healing op afstand

Een healing kan ook op afstand gegeven worden en werkt dan net zo goed. 

 

Het is dan wel de bedoeling dat je op het moment van de behandeling tijd voor jezelf hebt en daarbij even lekker kunt gaan liggen.

 

We hebben dan vooraf even kort contact over de klacht. En daarna ga ik het veld klaarmaken en alles klaar leggen. Dit kost me minimaal een half uur voorbereiding. Daarna als we er beiden klaar voor zijn begin ik met de behandeling. Deze duurt ongeveer een uur. Na de behandeling hebben we telefonisch contact waarbij we alles bespreken. Ook dit duurt gemiddeld een half uur.

 

 

 

De behandeling

Bij de behandeling lig je heerlijk ontspannen op tafel. Het makkelijkst is om loszittende makkelijke kleding te dragen. 

 

Tijdens de behandeling "kijk" ik naar de doorstroming en wat er nodig is op dat moment. Verbindingen worden herstelt zodat je weer in je kracht komt te staan.  Ook kan het nodig zijn om gaatjes op te vullen en eventuele zware energie te verwijderen.

 

De totale behandeling duurt anderhalf uur. Een behandeling duurt ongeveer een uur op tafel met een kwartier intake en een kwartier afsluiting.


Wil je ook een healing ervaren?

Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

 

Voel je welkom.

Dit is wat klanten van een Healing zeggen

  

* Ik heb een aantal behandelingen bij Anja mogen ondergaan. Wauw!

Wat is dit bijzonder. Anja neemt de tijd voor je en verteld wat ze gaat doen. Het is een fijne setting en ze stelt je op je gemak. Ik vind het heel bijzonder wat ze allemaal doet en de informatie die eruit komt is zo kloppend.

Angela

  

*Wat is Anja fantastisch. Ik gebruik haar heldervoelendheid als klankbord. Voor als ik een beslissing moet nemen en niet meer weet of het nu mijn hoofd is of mijn hart dat spreekt! Ze beheerst de kunst om het web van (oude) energieën bloot te leggen en daarna te neutraliseren. Waardoor alles weer gaat stromen in mezelf en mijn omgeving. Het gevoel van opluchting en de flow van gebeurtenissen die daarna ontstaan zijn magisch!!!!!

Rica