NEI sessie

NEI is de afkorting van neuro emotionele integratie.

Met deze milde methode kun je zowel mens als dier behandelen.

Kinderen kunnen hier mee ook op een snelle manier van hun klachten af komen.

Een super fijne snelle manier om tot de kern van een klacht te komen.

 

NEI is een prachtige methodiek om, datgene wat weer gezien en begrepen wil worden, weer naar het bewustijn te brengen.

 

De kracht van NEI, is dat het naar de oorsprong van klachten toe gaat. Wanneer je bij de oorzaak van klachten kan komen, kan je de balans weer herstellen. NEI is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma's op een milde en respectvolle manier op te lossen. 

 

Met behulp van een biotensor kunnen vragen gesteld worden aan het onderbewuste geheugen en kan de oorsprong van de klacht weer helder worden. NEI helpt je om de emotionele blokkades op te ruimen. Hierdoor maak je de weg vrij voor de energie om te stromen en voor je ontwikkeling. Door de zachte manier van werken is NEI ook heel geschikt voor kinderen.

De biotensor

Tijdens een NEI sessie maak ik gebruik van de biotensor. Dit is een meetinstrument. Met de biotensor maak ik contact met je onderbewust zijn. 

 

Basisbehoeften

onder basisbehoeften verstaan we factoren die men nodig heeft om gelukkig te kunnen leven. 

Emoties

Alle onverwerkte emoties worden onbewust opgeslagen in het psycho energetisch geheugen.

 

 

Belemmerende overtuigingen

Allerlei overtuigingen die je tegenhouden om je volledige potientieel te leven.

 

 

Blokkades

Al deze onverwerkte emoties geven op een gegeven moment een blokkade die zich op allerlei manieren kan uiten.

 

 

Angsten

Alle angsten die iemand tegenhoud om zijn volledige potientieel te leven.


Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

 

Voel je welkom.

Voordelen van NEI

Te behandelen klachten


 • Snel en effectief
 • Zachte methode
 • Waardevolle inzichten
 • Snel tot de kern
 • Voor iedereen, jong, oud, mens, dier
 • Activeert het zelfhelend vermogen
 • Kan bij iedere klacht, pijn of ongemak ingezet worden
 • Goed te combineren met andere therapieen
 • Lichamelijke klachten (zoals rugpijn, hoofdpijn, uitslag etc)
 • Hooikoorts
 • Emotionele problemen (zoals spanningen, niet lekkker in je vel etc)
 • Chronische ziekten (reuma, prikkelbare darm, diabetes etc)
 • Migraine
 • Gedragsproblemen (adhd, autisme etc)
 • Zwangerschap
 • Kinderwens
 • Persoonlijke ontwikkeling (check up,
 • Verslavingen (gamen, eten, gokken, etc)
 • Leerproblemen (dyscalculie, dyslexie etc)
 • Ernstige ziekten (ms, dementie etc)
 • Burn-out of Bore-out
 • Thema's die spelen (werk, familie, gezin etc)
 • Emoties

Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

 

Voel je welkom.

Dieren behandelen met NEI

Wist je dat je dieren ook heel makkelijk kunt behandelen met NEI?

 

Hiervoor heb ik een extra verdiepende opleidingsdag gevolgd. Zodat ik goed onderlegd een dier kan behandelen. 

 

De meest voorkomende klachten bij dieren zijn:

* angsten

* allergieen

* voeding

* pijnklachten

* trauma

 

Heb je een huisdier met klachten neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Je kunt bij mij terecht met de volgende dieren

Honden

Poezen

Konijnen

Andere kleine huisdieren

 

Voor paarden en ander groot vee verwijs ik je graag door naar een collega die hierin gespecialiseerd is.

Stuur me een berichtje voor haar gegevens.

Wil je een afspraak maken?

of

Heb je een vraag?

Neem dan contact met me op.

 

Voel je welkom.

Dit is wat klanten van een NEI sessie vinden

 

* Ik heb sinds ik baby ben altijd extreme last van buikpijn gehad. Ik ben ook sinds toen al bezig met doktersbezoeken en daarvoor ben ik vele ziekenhuizen afgegaan. Eigelijk altijd met de verklaring dat ik spastische darmen zou hebben en hier ‘niks aan kon doen’. Ik had de hoop zelf al opgegeven aangezien de dokters dit zelf ook aan mij adviseerde omdat er verder niks aan de hand zou zijn. Toen vertelde mijn moeder over Anja en dat ik dat toch maar is moest proberen. Ik wist van tevoren zelf niet wat ik moest verwachten aangezien tot nu toe niks had geholpen en mijn hoop eigelijk weg was. Na de eerste sessie was ik enorm verbaasd over het feit dat ik merkte dat mijn ergste buikpijn eigelijk zo goed als weg was. Hoe dat precies kan? Dat weet ik nog steeds niet, maar ik weet wel dat ik dit nooit aan had zien komen. Al die tijd gezocht te hebben naar een oplossing had ik van te voren niet verwacht dat dit het zou zijn! Buiten een paar dingen qua eten waar ik echt niet tegen kan is de constante buikpijn waar ik nachten van wakker lag vrijwel helemaal weg. Ook heb ik een angst waarbij ik veel eten vermeed en waar ik dagelijks mee in de knoop zat. ook door deze angst ervaarde ik buikpijn. Daarom besloot ik nog een tweede keer naar Anja te gaan om hieraan te werken. Ook was deze sessie weer met succes aangezien ik bepaalde dingen die ik jarenlang niet heb gegeten toch weer probeer. Echt heel erg fijn en iets wat ik totaal niet had verwacht van tevoren. Ik zou het daarom zeker aanraden om een bezoekje aan Anja te nemen, al helemaal als je alles al geprobeerd hebt. Wellicht dat dit ook voor jou de oplossing gaat zijn.

Danique

 

* Toen ik een hele tijd geleden met Anja aan de praat raakte, vertelde ze me over haar werk als NEI-therapeute. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vond het reuze interessant. Eerlijk gezegd vond ik het ook een beetje vaag en was ik enigszins sceptisch, maar omdat ik al maanden lang last had van erg veel pijn in het heup-/bekkengebied vroeg ik of ze mij ook kon helpen. Tot nu toe hadden de huisarts, fysiotherapeut en osteopaat me er helaas nog niet vanaf kunnen helpen en ook in het ziekenhuis konden ze me niet verder helpen. Ik ben vervolgens bij Anja geweest voor een behandeling. In eerste instantie werden de klachten juist erger, vandaar dat ik een week later nog een keer bij haar ben geweest. Een aantal dagen later was de pijn weg en dat is hij nu, een half jaar later, nog steeds! Ongelofelijk en moeilijk te bevatten dat dit zo goed werkte. Maar je hoeft het niet te snappen. Ervaren dat het werkt is genoeg!

 

Ook voor mijn twee zonen ben ik bij Anja geweest (terwijl ze zelf op school zaten). Voor de oudste (16) i.v.m. zijn ADD en Gilles de la Tourette en voor de jongste (13) i.v.m. zijn Gilles de la Tourette en omdat hij zich zo ongelukkig voelde. Bij beide zie ik kleine veranderingen. Bij de oudste gaat het met name beter met zijn concentratie en met de jongste viel het vooral op dat hij de dagen na de sessie heel erg veel kwam knuffelen. Het was heel duidelijk dat er het een en ander geheeld was.

Helaas is er qua tics (Gilles de la Tourette) bij beiden (nog) weinig veranderd. Wellicht dat daar nog een sessie extra voor nodig is.

Ik ben Anja in ieder geval heel erg dankbaar voor wat ze allemaal voor ons betekend heeft!

Julie

 

* Toen Anja en ik elkaar voor het eerst bij een gathering met gelijkgestemden ontmoette,  voelden we meteen een klik en bij het vertellen van een aantal persoonlijke dingetjes waar ik nog mee zat, vertelde ze mij dat ze idd nog wat lijntjes bij mij voelde. Ze bood mij meteen haar hulp aan, waarop ik kort daarna een fijne sessie bij haar mocht ontvangen. Anja ging heel kundig met de biotensor aan de slag en kon precies alle lijntjes weghalen waarbij ik nog in verbinding stond met bepaalde processen die nog in mijn systeem zaten. O.a. een gebeurtenis uit vele vorige levens terug. Binnen een paar uur waren we klaar. Ik voelde mij al heel snel daarna bevrijd van de ballast die ik nog meedroeg..... dit was hetgene wat mij nog belemmerde om vooruit te kunnen komen en verder te groeien. Ik bemerkte dat ik al méér in mijn kracht stond! Dit is echt een aanrader voor iedereen om snel en pijnloos bevrijd te worden van blokkades, trauma's en pijnstukken die zich in je onderbewustzijn bevinden. Dankjewel lieve Anja voor je helpende hand en liefdevolle aandacht. Ik wens jou nog vele mooie sessies toe waarbij je anderen vooruit mag helpen!

Jessica

 

*Anja van Loon is een geweldige therapeut waar ik veel vertrouwen in heb.

Ze is vakkundig, zeer intuïtief en ook fijn in de omgang!

Initieel kwam ik bij haar terecht voor een schimmel op mijn hand waar ik al jaren last aanhad, en geen andere therapeut of arts mee mee kon helpen. Het werd af en toe wel wat minder maar weg ging het niet. Na 1 behandeling met Anja was ik van mijn probleem af, en voorgoed! Ik klop graag aan bij Anja als het gaat om fysieke klachten, maar ook met meer energetische of intuïtieve vraagstukken kan ik heel goed bij haar terecht. Tot nu toe krijg ik steeds de helderheid die ik op dat moment nodig heb, en wordt zware oude energie voelbaar geshift. Ik kan Anja daarom van harte aanbevelen!

Jeroen v S

 

* Angst voor honden.

Onze dochter Tessa was heel erg bang voor honden. Elke keer als ze een hond zag rende ze weg. Ze durfde zelfs niet meer aan te bellen bij mensen met een hond. Dankzij één behandeling bij Anja is ze over haar angst heen. Wij zijn daar echt super blij mee.

Monique Asten

 

*Anja heeft me geholpen om erachter te komen wat de eerste stappen naar herstel zijn. Een deel van mijn klachten kwamen uit een vorig leven, nadat ik daarvan op de hoogte was viel er het een en ander op zzijn plaats. Ik wil zeker een keer terug om volgende stappen te zetten.

Claudia Deurne

 

*Hoi Anja, ik heb mijn consult bij jou als heel verhelderend ervaren. Het heeft me erg geholpen "zaken"in mezelf te zien, op te ruimen en los te laten. Je bent een hele zuivere, deskundige, betrouwbare therapeute en een heel fijn, lief mooi mens! Dank je wel voor alles! Ik kom snel nog een keer langs.

Carl